Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

A FORTUNATE HOMOSEXUAL MAN
Γιατί ήρθε η ώρα να ζήσουμε ελεύθερα και απλά…

Να κάνουμε ουσιαστικούς δεσμούς, ερωτικούς και φιλικούς!

Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και την διαφορετικότητα μας, αλλά και τις απειράριθμες ομοιότητες μας με όλους τους ανθρώπους!


Να κάνουμε ή να υιοθετούμε παιδιά (για όσους το θέλουν), έστω και αν το deal είναι λίγο πολύπλοκο… σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο…. Και να τα κάνουμε γιατί μπορούμε, και να τα μεγαλώσουμε με ανθρώπους που αγαπάμε… γιατί έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε και γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα αναθρέψουμε ανθρώπους ελεύθερους και ισορροπημένους!

Να μην αρνηθούμε, ούτε για μια στιγμή τη φύση μας, γιατί αυτή είναι δεδομένη, όπως το χρώμα των ματιών μας!

Να μην χάνουμε χρόνο σε περιττή αυτολύπηση και απελπισία…. Γιατί είναι άσκοπες και γιατί στη πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος!
…..

Με αφορμή την δημοσιά παραδοχή-δήλωση του Ricky Martin ότι είναι ένας περήφανος και τυχερός ομοφυλόφιλος… πατέρας 2 παιδιών (τα οποία έκανε με παρένθετη μητέρα) έκανα την σκέψη ότι ο κόσμος έχει αρχίσει αργά, αλλά αποφασιστικά και μη αναστρέψιμα, να αλλάζει…. Και είναι ένας κόσμος στον οποίο δεν έχει θέση καμιά διάκριση εις βάρος των ομοφιλόφυλων, γιατί η διάκριση είναι αφύσικη, άτοπη και γιατί απλά έφτασε η στιγμή!

Εύχομαι σε κάθε νέο ομοφυλόφιλο άνθρωπο να μην αναλωθεί σε μάταιες διαδικασίες απόγνωσης και κάθαρσης από το «κουσούρι»…
γιατί «κουσούρι», στην πραγματικότητα, δεν υφίσταται!

Το μόνο που υπάρχει εκεί έξω, είναι μια ζωή γεμάτη ευκαιρίες και ανατροπές που μας καλεί να τη ζήσουμε ελεύθερα και απλά… όπως αρμόζει σε ανθρώπους που με τόσο κόπο έμαθαν την αξία της πραγματικής αγάπης!

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

auto me to kousouri ti bourda...eleos...makria apo mas...kalispera!

b|a|s|n\i/a είπε...

υπάρχει δρόμος ακόμα μα τουλάχιστον βήματα γίνονται. έστω αργά και σταθερά.
καλές γιορτές να έχεις. καλή σου ανάσταση! αληθινά όμορφη! φιλιά πολλά!

Hfaistiwnas είπε...

Σιγά σιγά..
να αλλάζει και κάτι..

suncitizen είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά η "παρένθετη μητέρα" ή αλλιώς μητέρα-παρένθεση μου κάνει κάτι σε ταξί που απλά κουβαλάει τα παιδιά του Ρίκυ και μετά στα τσακίδια! ;)
Δεν φαίνεται ανθρώπινο πάντως.

life_traveller είπε...

Leviathan, συμφωνώ...μακριά από μας, αν και πολλοί ομοφυλόφιλοι ακόμα και οι ίδιοι το βλέπουν, δυστυχώς γι’ αυτούς και την κοινωνία, ως κουσούρι!
Χρόνια σου πολλά!

Basnia, ο δρόμος πολύς.. αλλά μια σημαντική αρχή έχει γίνει και αυτό δίνει ελπίδα! Αναστάσιμες ευχές και πολλά φιλιά!

Hfaistiwna, σιγά σιγά... αλλά και όλο και πιο αποφασιστικά, θα συμπλήρωνα εγώ!

Suncitizen, είναι σαφώς πιο υγειές να υπάρχει έστω ένας αποφασισμένος γονιός να προσφέρει αγάπη και φροντίδα (εν προκειμένω ο πατέρας) από το να υπάρχουν δυο εγκληματικά αδιάφοροι γονείς.. ή μια ασυνείδητη μητέρα που απλά δεν "πρόσεξε" και της "έτυχε" ένα παιδί!
Χιλιάδες τα αποτυχημένα παραδείγματα "κοινωνικά αποδεκτών" μορφών οικογένειας και μάλλον ελάχιστες οι αποτυχίες των ομοφυλοφίλων που εκ των πραγμάτων αποφασίζουν με πλήρη επίγνωση, την απόκτηση παιδιών!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

"Να μην αρνηθούμε, ούτε για μια στιγμή τη φύση μας, γιατί αυτή είναι δεδομένη, όπως το χρώμα των ματιών μας!"

Τα είπες όλα...