Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

GAY.DATING.COM




Υποθέτω όλοι μας έχουμε βιώσει σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό την εμπειρία του gay site γνωριμιών. Ζήσαμε αγωνίες, ενθουσιασμούς, απογοητεύσεις και εν πολλοις επενδύσαμε -και ίσως επενδύουμε ακόμη- μεγάλο κομμάτι της αναζήτησης προσωπικής επαφής μέσα από τέτοιους διαδικτυακούς τόπους. Μετά από αρκετά χρόνια στο “κουρμπέτι” άλλες φορές ως “παίχτης” και άλλες φορές ως “θεατής”, κατέληξα στα πράγματα τα οποία θεωρώ περισσότερο ενοχλητικά στα διάφορα profiles των επίδοξων daters!
Χωρίς απαραίτητα να τα αντιστοιχεί ο βαθμός ενόχλησης μου από την σειρά απαρίθμησης τους… θεωρώ μέγιστα fouls προσωπικών αγγελιών, με βάση πάντα το προσωπικό αξιακό μου σύστημα, τα παρακάτω:


1. Η απροκάλυπτα γυμνή/ες φωτός τύπου τα βγάζω όλα φάτσα-φόρα-πάρε-να-χεις μάγκα. Οκ, θα το χαζέψεις λίγο… άλλα πόσο σοβαρά να το δεις… θα μπορούσαν να βάλουν και μια ακτινογραφία πνευμόνων.. να δούμε ακόμα πιο βαθειά στην “ψυχή” τους!


2. Τα μακροσκελή λόγια τραγουδιών-καταθέσεων-ψυχής-στον-πρώην-και-στους-επόμενους! Οκ σε σένα μπορεί να λέει πολλά… να σου θυμίζει ένα σωρό καταστάσεις…αλλά εγώ τι φταίω, που προσπαθώ να βγάλω μια άκρη για το τι σόι άνθρωπος είσαι.. να διαβάζω τα άπαντα της γαρμπή/μαρινέλλας και πάει λέγοντας...λες και δεν έχω διαβάσει αρκετά στη ζωή μου!


3. Face-pics από όλες τις δυνατές γωνίες λήψης και στις 5 ηπείρους, με φόντο κάθε γνωστό μνημείο. Εντάξει η ειλικρίνεια και η τόλμη να δείχνεις τον εαυτό σου όπως είναι σε κάθε αξιόλογη στιγμή του την περασμένη 10ετία, δείχνει ένα θάρρος…αλλά εμένα με μπερδεύεις…γιατί α. αν σε δω , στο άσχετο, στην πόλη, θα σπάω το κεφάλι μου που σε ξέρω (ενώ στην πραγματικότητα δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ) και β. προσωπικά κωλώνω σε τόση έκθεση σε τόσους ανθρώπους.


4. Nicknames τύπου ta-rufaw-ola24(τί? …και την σκόνη στο πάτωμα?), XXXXL31(ή τον φέρνω 3 στροφές γύρω από την μέση άμα λάχει), protymo-kolaraki27(ή ίσως η πύλη του Βρανδεμβούργου καλύτερα)… με ξενίζουν απίστευτα και φυσικά δεν θα τους μιλούσα ούτε με σφαίρες! Θα μου πείς ότι γούστα είναι αυτά…αλλά πιστεύω ότι όσο καυλωτικά μπορεί όλα αυτά να είναι στο κρεβάτι…άλλο τόσο χάνουν, θεωρώ, την αξία τους στη δημόσια θέα, για να μην πω για την σεξουαλική απόγνωση που μου βγάζουν από την μεριά των όσων τα επιλέγουν.


5. Η επιλογή δίπλα στο ερώτημα Safe Sex: Needs discussion! Τι ακριβώς δηλαδή να
συζητήσουμε ρε φίλε… αν ήθελα να ρισκάρω την ζωή μου… θα κοιτούσα να βγάλω πολύ μεγαλύτερο κέρδος… για να αξίζει το ρίσκο…και όχι η μαλακία που σε δέρνει να μην θέλεις σεξ με καπότες!


6. Η εξίσωση NO PIC= NO DISCUSSION. Άραξε λίγο ρε συ… Και εμείς μια χαρά
παλικάρια είμαστε και δεν δίνουμε έτσι αέρα –πατέρα τις φωτογραφίες μας. Δώσε μια ευκαιρία… μην κρίνεις από 2-3 στραβές που σου έτυχαν και δεν θα χάσεις!


7. Η photos στο προφίλ τύπου το-αριστερό-ακροδάχτυλο-του-δεξιού-ποδιού μου ή
μια-άποψη-από-το-φρύδι-μου! Οκ και εγώ έχω –τι έκπληξη!- φρύδι αλλά δεν το θεωρώ τίποτα το φοβερό να το βάλω ως σήμα-κατατεθέν μου! Αν είναι να βάλεις αυτό, μην βάζεις τίποτα ρε φιλαράκι καλυτέρα λέω εγώ! :)


8. Η εμμονή –πέραν της απλής αναφοράς που έχει μια λογική- είμαι Βtm και μόνο
Btm ή Top πέρα για πέρα…και ξανατονίζω top κτλ! Οκ το είπες, είσαι απόλυτος αλλά εμένα ήδη μου έβγαλες έναν απόλυτο χαρακτήρα και ξενέρωσα!


9. Tα πολύ αυστηρά η πολύ χαλαρά age limits… τύπου 24-26 (σε λίγο θα βάλεις και μόνο απόφοιτος ΑΣΣΟΕ!) ή πάλι 19-99 (όχι δεν είχα και δεν έχω φαντασιώσεις με φίλους του παππού μου!)


10. Οι τύποι που από κόμπλεξ δηλώνουν bi (έχουν χαμουρεψει μια φίλη τους ένα βράδυ… γι αυτό!)… Δεν μιλάω φυσικά για τους πραγματικά αμφισεξουαλικούς ανθρώπους… αλλά για τους τύπου-bi… γιατί ρε παλίκαρε το λες και το ξαναλές στον εαυτό σου... λες στα 29 σου να το πιστέψεις τελικά? Σε πειράζει τόσο, δηλαδή, να είσαι απλά και ξεκάθαρα gay?

και τέλος..

11. Τα καρτούν ως face-pic… ok και εγώ γελάω με τον Αρκά,… αλλά μου δημιουργεί περίεργες εικόνες το να σε σκέφτομαι ως σπουργίτι!

30 σχόλια:

Salonika3 είπε...

χαχαχαχαχα, παει εγραψες:P

Εγω κυριως ειχα απογοητευσεις απο αυτο το ειδος γνωριμιων, τοσο ατυχος ειμαι???

Ας τα παρουμε ενα ενα

Εμενα αυτο που με πειραζει κυριως ειναι οταν σου λενε παρε το μσν μου, δειξε μου κωλαρακι και μετα θα μιλησουμε, ε οχι αυτο ειναι εντελως μαλακια, σιγα ρε φιλε, να ησουν και παιδαρος παι στο καλο, αλλα δεν κοιτας πρωτα την φατσα σου, που θες να σου δειξω και τον κωλο μου...Ειναι ακρως εκνευριστικο αυτο.

Για ακομα μια φορα εσκισες, γελασα πολυ φιλε μ:P

b|a|s|n\i/a είπε...

:)) απολαυστικός!!
αν δεν δεις τον άλλον από κοντά να νοιώσεις την αύρα του, ότι και να σου πει και να μην σου πει, σαν την αύρα τίποτα...

mahler76 είπε...

δεν έχεις άδικο εγώ πάντως άντρα μπορεί να μην περιμένω να βρώ από τέτοια σάιτ άλλα ρίχνω τρελά γέλια οταν επισημαίνω αυτά που γράφεις.

Salonika3 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Salonika3 είπε...

Εγω ειχα φτασει για ενα λιγο χρονικο διαστημα της ζωης μου, να ψαχνομαι εκει!

Η απελπισια, αλλα μετα καταλαβα οτι καλυτερα βρω αλλον τροπο!!

mahler76 είπε...

@Salonika3
συγνώμη άλλα στα 17 σου πότε πρόλαβες να ψάξεις και μάλιστα πολύ?

ColourfulMind είπε...

Ωραίο το κείμενο και στα περισσότερα μάλλον συμφωνούμε. Η μόνη μου διαφωνία είναι στις φωτογραφίες. Ίσα ίσα που το βρίσκω θετικό να δείχνεις φωτογραφία, ενώ συχνά επιβεβαιώνω την εικόνα μέσα από μια web cam. Εστω για μια στιγμή να ξέρεις ότι ο άλλος δεν είναι μούφα. Κυκλοφορούν πολλοί με άπλετο χρόνο που τον σκοτώνουν με fake profiles.

Επίσης, όπως και να το κάνουμε επειδή η "γνωριμία" γίνεται από την οθόνη του υπολογιστή μετράει η εικόνα. Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά ετσι γίνεται μάλλον.

Ενώ ένας ετερόφυλος μπορεί να φλερτάρει λίγο με μια κοπέλα στο γραφείο, στην καφετέρια κτλ οπότε εκεί θα μετρήσει η αύρα του, η προσέγγιση του, ο χαρακτήρας του αν γνωρίζονται για κάποιο χρονικό διάστημα κτλ, στην περίπτωση τέτοιων sites το μόνο που έχεις απέναντι σου είναι τρεις γραμμές από "θελω" και "προσφέρω" και κάποιες φωτογραφίες.

Salonika3 είπε...

mahler για ενα λιγο χρονικο διαστημα της ζωης μου ειπα βρε αγορινα! Δεν αναφερθηκα για μεγαλο χρονικο διαστημα!
Οσο να ναι ειμαι πανω στις ορμες μου και ψαχνομαι!

ΕΙμαι ο μικρος της παρεας και πρεπει να με εχετε στα ωπα-ωπα:P

mahler76 είπε...

@Salonika3
πάνω στις γκάβλες σου να λές. άκου εκεί ορμές χαχαχαχαχα

Salonika3 είπε...

Προσπαθω να κρατησω επιπεδο:p
Με καταλαβαινεις απολυτα παντως!!!

mahler76 είπε...

@Salonika3
φυσικά και σε καταλαβαίνω. ήμουν κι εγώ 17 κάποτε χαχαχα

Salonika3 είπε...

Αληθεια ησουν κ εσυ 17????εε οχι πλακα κανεις???:PPP

Τελικα το "ραντεβου στα τυφλα"
δεν ειναι αποτελεσματικο, ετσι πιστευω τουλαχιστον, αλλα μπορει να κανω και λαθος!!!

mahler76 είπε...

@Salonika3
Μεγάλη κουβέντα. Σωστοί άνθρωποι δεν υπάρχουν πολλοί δεν φταίει τόσο ο τρόπος.

Salonika3 είπε...

Σιγουρα δεν υπαρχουν πολλοι σωστοι ανθρωπο και ειδικα σε αυτα τα site, βρισκεις τον καθε διεστραμενο σεξοβωρο ανθρωπο!!!!!

Για αυτο προτιμω να βρισκω απο αλλου ανθρωπους για τα ερωτικα μου, παρολο που η κοινωνια δεν σου δινει και πολλα περιθωρια!!!!

tovenito είπε...

τσατ το κάνατε εδώ μέσα τσατ!
ή μάλλον μάλερ νταρ!

life_traveller είπε...

Στο πνεύμα της ανάρτησης.. τα παιδιά τα λένε! Χε, καλό είναι να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων!
Η δήλωση της ημέρας ανήκει βέβαια στον mahler που θυμήθηκε οτι υπήρξε 17 και αυτός! :))

blogrehab είπε...

Τα nicknames είναι ξεκαρδιστικά! Γελούσα 5 λεπτά...

Salonika3 είπε...

Δεν κανουμε τσατ ανταλασουμε αποψειθς ακριβως!!Μπραβο ρε life traveler με καταλαβαινεις!!Σε παω!

Leviathan είπε...

an kai exo sxesi pou ksekinise mesa apo ena tetoio site exo ti xeiroteri apopsi gia auta...ekana ena profil, ekneurizomoun, to esvina...meta apo kairo pali to idio...kalispera!

life_traveller είπε...

Salonika3, thanks boy για τα καλά σου λόγια... έχεις όλο τον καιρό να δεις ποιά μέσα θα χρησιμοποιήσεις και ποια προσωπικά "φίλτρα" θα βάλεις .. για να κάνεις τις γνωριμίες σου.. οι δική μου συμβουλή είναι να κρατάς πάντα το μέτρο και να μην ξοδεύεις τον εαυτό σου!

Basnia, σ'ευχαριστώ! Φυσικά η άμεση επαφή δεν υποκαθίσταται... αλλά συχνά -οπώς θα ξέρεις- δεν υπάρχει η δυνατότητα να ύπαρξει αυτή... οπότε είναι μια διέξοδος,θεμιτή, τα διάφορα sites.

Μahler, μπορεί και να βρείς.. ένα σωρό αξιόλογα άτομα έχει στα διάφορα sites!

ColourfulMind, για τις φωτογραφίες που εκ των προτέρων βρίσκονται στα profiles.. αυτές σχολίαζα... στη διάθεση όλων των "περιέργων" και "αργόσχολων" όπως λες και εσύ!

Βlogrehab, η διαδικτυακή πραγματικότηα είναι δυστυχώς ακόμα πιο "ξεκαρδιστική" αρκετές φορές! :))

life_traveller είπε...

Leviathan, είναι ένα μέσο και αυτά τα sites.. στο οποίο βρίσκει κανείς και πολλούς αξιόλογους ανθρώπους.. αφού είναι πολύ δύσκολη η "κοινωνική" γνωριμία, ιδίως για ανθρώπους που δεν δημοσιοποιούν -καλώς ή κακώς- την σεξουαλικότητα τους.
Βέβαια πόλλα τα "παρατράγουδα" που βλέπει κανείς σε αυτά!

Salonika3 είπε...

Αγορινα life_traveller οταν το μονο που ζηταν σε αυτα τα site ειναι σεξ,σεξ,σεξ,σεξ,σεξ

Δεν λεω ωραιο το σεξ, αλλα υπαρχουν τοσοι λιγουρηδες εκει μεσα που στο τελος αηδιαζεις με αυτην την κατασταση και οπως ειπες και εσυ δεν θα ξοδεψω τον εαυτο μου στον καθε ληγουρι!

Οπως ειπε και ενας φιλος blogs,fb κτλπ
ειναι για χαβαλε αλλα και για γνωριμιες ταυτοχρονα. Και το πιστευω και εγω αυτο!

apparos είπε...

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ. χαχα!
απορία, αυτοί που βάζουν ηλικία στο nickname δημιουργούν προφίλ κάθε χρόνο, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή απλά κολλούν σε αυτή την ηλικια; :P

Salonika3 είπε...

Το παλιο μου μσν ειχε την ηλικια μου, αλλα μετα καταλαβα οτι οταν μεγαλωσω τι θα γινει????χαχαχαχα

ετσι το αλλαξα!!!!Αργω, αλλα τα πιανω!

life_traveller είπε...

Appare, ναι μερικοί νομίζουν οτι η ηλικία είναι σαν τη διεύθυνση του σπιτιού τους.. όπου ο αριθμός παραμένει σταθερός για χρόνια!
υ.γ Δεν μπορώ -αν και προσπάθησα αρκετές φορές- να σου αφήσω σχόλια στα κειμενά σου. Τα γράφω και δεν τα στέλνει.. βγάζει error on page! Ενώ σε άλλους στέλνει! Δεν ξέρω τί μπορεί να συμβαίνει!

Salonika3, είσαι έξυπνο παλικάρι αφού! :)))

Salonika3 είπε...

Επειτα απο μια διατριβη μου πανω στο θεμα αυτο κατεληξα πως ναι εχω περισοτερο iq απο την paris hitloN!!

mahler76 είπε...

@Salonika3
κι ένα καζανάκι έχει περισσότερο iq από την Paris Hilton.

***soulmate*** είπε...

Αναγκαίο κακό αυτά τα site.. Περισσότερο ίσως για εμάς που ζούμε στην επαρχία..
To ότι οι περισσότεροι πάντως ζητούν σεξ μέσα από αυτά, μου φαίνεται ότι αντανακλά λίγο πολύ αυτό που συμβαίνει και στην κοινωνία.
ΜΠΡΑΒΟ για την απολαυστική ανάρτηση πάντως ...

suncitizen είπε...

Λοιπόν!
Στην Ελλάδα το ίντερνετ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε θεωρείται σοβαρός τρόπος γνωριμίας των γκέι! Προτιμούν -άκουσον άκουσον- τα πάρκα ή τις σάουνες, ή τα gay bar.
Έτσι, όταν γνωρίζουν κάποιον από το νετ, θεωρούν σχεδόν πάντα ότι δεν προορίζεται για κάτι πέρα απο ξεπέτα.
Τώρα σε ό,τι αφορά τις φωτό, προσωπικά πιστεύω ότι αν δε θέλεις να χάνεις χρόνο, καλά θα κάνεις να έχεις καθαρή και πρόσφατη φωτό σου για να έχει ο άλλος μια καλή εικόνα σου και να απαιτείς το ίδιο απο τον άλλο. Αν είναι δυνατό και cam! Αλλιως θα βαρεθείς να πηγαινοέρχεσαι άδικα.
Τέλος, προσοχή στα προφίλ που έχουν nick names όπως σοβαρός, σοβαρότητα κλπ ή μόνος, μοαναχούλης, μοναχός κλπ. Όσες φορές τους μίλησα, συνάντησα πολύ προβληματικά άτομα...

life_traveller είπε...

Soulmate, ευτυχώς υπάρχει και ένα υγιές κομμάτι σε όλη αυτή την αναζήτηση! Σε αυτό επενδύουμε και προσδοκούμε!

Suncitizen, έχω να πω ότι είσαι μάλλον απόλυτος στις τοποθετήσεις σου.. και η απολυτότητα δεν είναι κατα κανόνα υπηρέτης της αλήθειας!