Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΕΡΩΤΑΣ



Να σε φιλώ γλυκά… με πάθος…. και να ανοίγεις τα χείλη σου…. ηδονικά …. Τα κορμιά μας να ενώνονται… να νιώθω τη ζεστασιά του δέρματος σου και τα χέρια μου να γλιστρούν σε όλο το κορμί σου… να αγγίζω τα σφιχτά σου μπράτσα, το στερνό και τους καλογυμνασμένους μυς της κοιλιάς σου… να βλέπω το όμορφο πρόσωπο σου… να μου χαμογελάει …τα απίστευτα λακκάκια που έχω χιλιοφιλησει…. τα κατάλευκα
δόντια σου να σχηματίζουν γλυκό χαμόγελο…. γεμάτο ελπίδα … και εγώ να σου ανταποδίδω… Να σε ξεντύνω γρήγορα… να μη με αφήνει το πάθος να απολαύσω και αλλο την γλυκιά αίσθηση…. Να μυρίζεις υπέροχα… σαν εξωτικό φρούτο… ίσως σαν σπάνιο λουλούδι! … Να ενωνόμαστε με πάθος φοβερό… και όλες μου οι αισθήσεις να έχουν οξυνθεί στο έπακρο… και να κορυφώνουμε μαζί… εκστατικά… απόλυτα…λυτρωτικά! Και μετά να σε αγκαλιάζω και να γελάμε με όλες τις βλακείες που μας συνέβησαν μέσα στη μέρα και να μη μας νοιάζει τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή…. Βυθισμένοι ο ένας στην παρουσία του άλλου… δυο σώματα και δυο ψυχές που ήταν προορισμένες να αγαπηθούν και να περάσουν στιγμές ευτυχισμένες μαζί!

17 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

πππππήήήήγγγγααααα νννννναααααα γγγγγρρρρράάάάάψψψψψω κκκκκάάάάττττιιιιιι κκκκκαααααιιιιι κκκκκόόόόόόόλλλλλλληηηηηηησσσσσσααααααααννννννννννν ττττταααααα πππππλλλλήήήήήκκκκτττττρρρρρααααα μμμεεεεε μμμμέέέέλλλλιιιιιααααα κκκκααααιιιιι σσσσιιιιιρρρόόόόππππιιιιιααααα!
:)) έτσι!
να είναι όλες σου οι στιγμές τόσο συγκινητικά ερωτικά βυθισμένες στις ψυχές και τα κορμιά σας!

apparos είπε...

Πίνα κολάτα και του αυτού αυταύτα.
Μην ρωτήσεις τι έγραψα, δεν ξέρω.

Ξέρω όμως τι έγραψες και χαίρομαι!!!!!!

Μυρίζει έρωτας!

tovenito είπε...

απλά εκστατικό!

the boy with the arab strap είπε...

perfect time!!!

mahler76 είπε...

μας γκάβλωσες πρωινιάτικα.
Να περνάς πάντα καλά.

ruth_less είπε...

Πολύ χάρηκα γι΄αυτό που ζείς/ζείτε. Εύχομαι πολλές τέτοιες στιγμές να σε γεμίζουν και να σου δίνουν ενέργεια και αγάπη για τη ζωή.

exilio είπε...

Αυτά είναι τα όμορφα :)

life_traveller είπε...

Basnia, πολύ μέλι ε? :)))Thanks, για τις ευχές.. βέβεια, δεν χρειάζεται να είναι όλες οι στιγμές έτσι... μας αρκούν κάποιες... για να τις εκτιμάμε κιόλας!

Αpparos, χαίρομαι που χαίρεσαι... εξάλλου γι αυτό μπλογκάρουμε... για να περνάμε καλύτερα!

Τovene... αναγκαία η έκσταση στη ζωή!

~~~...~~~, nth is perfect! :)

mahler, το κα"β"λωσες με "β" όλα τα λεφτά.. δείχνει όντως γνήσια κά"β"λα... ενώ το καύλα με "υ" πόσο να σε πείσει το καημένο!! lool

ruth_less, thanks... αντεύχομαι στο πολλαπλάσιο!

exilio, έτσι...έτσι!

mahler76 είπε...

kai που να ακούσεις Σαλονικιο να σου λέει γκάβλωσα...και να το εννοεί και από πάνω :)

life_traveller είπε...

Mahler76, αφού σαλλλονικιός είμαι.. λλλες να μην ξέρω! :)

mahler76 είπε...

καλά δεν το είχα προσέξει. άρα ξέρεις εντελώς γιατί πράγμα μιλάω.

life_traveller είπε...

Mahler.. Χε, εν μέρη... σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο δεν μου έτυχε ποτέ τόσο σαλλλονικιώτικη προφορά! ;))

Leviathan είπε...

iperoxi i perigrafi sou!filia kai kalo sou vradi! :)

life_traveller είπε...

Leviathan, thanks boy... παρακολουθώ και εγώ τα ωραία πράγματα που κατεβάζεις καθημερινά και μας δίνεις νέες εικόνες και χρώμα στην καθημερινότητα μας!Πολλά φιλιά

suncitizen είπε...

πάλι fit gym muscled and very good looking ονειρεύεστε;
Αν δεν ξεκολήσει το μυαλουδάκι σας από το δίπτυχο "Μυς - Πέος" θα γεράσετε μόνοι ζώντας με ξεπέτες!
Ξεκολλάτε!

life_traveller είπε...

Suncitizen, ρε παλίκαρε ξεκόλα λίγο! Είπαμε έχεις ίσως οικτρές εμπειρίες... έχεις ας υποθέσουμε καεί κατ' επανάληψη και είσαι αηδιασμένος αλλά έχοντας στο μυαλό σου τη δική σου ζωή, υπεργενικεύεις και λες άλλα αντ' άλλων!
Η ζωή είναι ωραία... και αν έχεις θετική διάθεση θα την έχεις και στα 60 και στα 90 και όταν φτάσεις στα 190!! ..και guess what... αν είσαι αισιόδοξος και έχεις ενδιαφέροντα δε θα μείνεις ποτέ μόνος.. πάντα υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν την παρέα σου!
Όσο για τα gym και τα λοιπά... όσο τα έχουμε ΚΑΙ αυτά (όχι ως αυτοσκοπός) ...τα χαιρόμαστε και τα υμνούμε... που είναι το κακό ρε?
Ειλικρινά, φιλικά στο λέω... πάρτην αλλιώς τη δουλειά και άλλαξε σκέψη!!

Ανώνυμος είπε...

Να... εύχομαι.